USLUGE

AYURVEDA PROGRAMI

ABHYANGA SHAREERA (80 min)

Posebna masaža cijelog tijela koja smiruje mentalnu napetost, jača mišićno živčani sustav, čini kožu mekšom, daje joj zdrav sjaj te poboljšava san. Koriste se hranjiva hladno prešana ulja koja će njegovati i pomladiti organizam.

320,00 kn

UDWARTHANAM (60 min)

Suha masaža biljnim preparatima, usmjerena na najproblematičnija područja na tijelu. Izbacuje višak nakupljene tekućine u tijelu i toksine, potiče cirkulaciju i protok limfe te podiže energiju.

280,00 kn

KANSU STOPALA I NOGU (40 min)

Masaža stopala i nogu koja se izvodi sa malom količinom ulja i Vatki štapićem načinjenim od plemenitih metala. Balansira cijelo tijelo te opušta i relaksira. Terapija je ponajviše usmjerena na osobe sklone povećanoj mentalnoj aktivnosti.

200,00 kn

SHIRODHARA (20 min/30 min/40 min)

Najbolja antistres terapija. Ulje se u konstantnom mlazu prelijeva preko čela stimulirajući pritom hipofizu te se tako otpuštaju hormoni sreće. Pogodna je za snižavanje visokog krvnog tlaka, umanjuje glavobolje i pomaže kod nesanice, poboljšava pamćenje, umanjuje vrtoglavicu i depresiju te pogodno djeluje na kožne probleme.

300,00 kn/350,00 kn/380,00 kn

MUKHABHYANGA I MUKHALEPA (50 min)

Izuzetno opuštajući tretman njege lica i vrata. Uz posebne pokrete masaže potiče se prirodno zatezanje kože te ona nakon tretmana izgleda zdravo i nahranjeno. Koriste se isključivo prirodne supstance, hladno prešana ulja za masažu te biljna maska za lice.

230,00 kn

SHIROABHYANGA (30 min)

Nježna masaža glave i ramena toplim uljem. Stimuliranjem energetskih točaka smanjuje se stres i mentalna aktivnost te se cijelo tijelo dovodi u balans. Smanjuje opadanje kose te je čini zdravom i sjajnom.

150,00 kn

MASAŽA BILJNIM PINDAMA (50 min)

Masaža malim “vrećicama” napunjenim kombinacijom ljekovitog bilja, cvijeća i voća. Pinde se griju te se apliciraju dinamičnim pokretima. Masaža pindama djeluje drenažno, uklanja napetost, poboljšava cirkulaciju i blagotvorno djeluje na organizam.

280,00 kn

PAKETI

„AYU NIRVANA“ (120 min)

ABHYANGA SHAREERA + SHIRODHARA
Relaksirajuća i antistresna kombinacija masaže glave i tijela. Opustite se uz pokrete koji prate konture vašeg tijela i meridijana te uživajte u umirujućem učinku Shirodhare koja će vaš um vratiti u balans.

630,00 kn

„AYU RELAX“ (90 min)

ABHYANGA SHAREERA + SAUNA
Podarite vašem tijelu masažu koja će nahraniti vašu kožu i opustiti vaša osjetila. Uz toplu saunu produbite učinak ovog božanstvenog tretmana.

360,00 kn

„AYU REFRESH“ (80 min)

UDWARTHANAM + OBLOZI OD ĐUMBIRA Posebnom Ayurvedskom suhom masažom istopite kilograme i uklonite višak tekućine u tijelu. Oblozima od đumbira oblikujte konture tijela i osvježite cjelokupan izgled.

360,00 kn

„PEACE OF MIND“ (70 min)

SHIROABHYANGA + MUKHABHYANGA + KANSU STOPALA
Umirujućim pokretima ovaj tretman oslobodit će vas od napetosti te vam vratiti vitalnost i snagu. Rasteretite misli i učinite svoj korak lakšim.

400,00 kn

„BODY SHAPE“ (60 min)

ANTICELULITNA MASAŽA + BODY WRAPPING
Anticelulitnom masažom smanjite „narančinu koru“, a body wrapping-om revitalizirajte i
učvrstite kožu te joj podarite novi sjaj.

300,00 kn

SHIATSU TRETMANI

SHIATSU TRETMAN (60 min)

Umijeće rada na tijelu kojim se uspostavlja slobodni protok energije. Podrška zdravlju, vitalnosti i sposobnosti samoiscjeljenja.

260,00 kn

KLASIČNI PROGRAMI

KLASIČNA MASAŽA CIJELOG TIJELA (60 min)

Tretman se sastoji od pokreta koji dubinski prodiru u tkiva, pruža relaksaciju, poboljšava cirkulaciju te otpušta mišićnu napetost.

250,00 kn

MASAŽA LEĐA (30 min)

Oslobađa od napetosti, olakšava bol, otklanja stres, umor i donosi olakšanje.

150,00 kn

ANTICELULITNA MASAŽA (30 min)

Ručna masaža kojom se posebnim pokretima pokreće cirkulacija krvi i limfe u dubljim slojevima i u vezivnom tkivu.

150,00 kn

BODY WRAPPING I PEELING TIJELA (60 min)

Učinkovita metoda smanjivanja potkožnih masnih naslaga i tjelesnog obujma. Tretman koji zaglađuje strije te poboljšava izgled kože. Peelingom uklanjamo odumrle stanice kože, te je nakon njega koža glatka i revitalizirana.

220,00 kn

SAUNA (10 min)

Infracrvena sjedeća sauna.

50,00 kn

YOGA

YOGA (mjesečna članarina)

Vinyasa flow yoga za postizanje i održavanje balansa duha i tijela.

350,00 kn

Radno vrijeme

PON, SRI, ČET — 16 - 20 h

UTO, PET — 08 - 12 h

SUB ne radimo